söndag 26 april 2009

Vakna Sverige!

”Vakna Sverige!

År 2003 talade Gud till mig och min älskade fru om att flytta till Sverige. Vi lydde och bosatte oss på en ort i södra Småland, under det att vi förväntade oss att Gud skulle ge oss mer specifika instruktioner. Fast jag visste att Guds vilja var för oss att vara i Sverige, så hade jag mitt hjärta kvar i Bulgarien.

Efter ett år i Sverige, under en vecka av bön och fasta, visade Herren mig en vision för Sverige. Med den gav Han mig kärlek till det svenska folket, speciellt till de unga. Han påminde mig om berättelsen i Luk 15 där Jesus talar om den förlorade sonen, som lämnar sitt hem och slösar bort hela arvet han fått av sin far. Sonen kommer tillbaks eländig och ångerfull. Fadern tar emot honom i en stor glädje och utbringar en stor fest för honom.

Den äldre brodern kommer tillbaka från åkrarna där han har jobbat hela dagen och hör ljudet av sång, dans och fest. Han får av tjänarna veta att hans yngre son har kommit tillbaka, men han vägrar att gå in till festen. I vers 28 står det att han blir arg på sin far för att han slaktat den gödda kalven för sin yngre son som inte har förtjänat det. Åt honom har han ju inte ens gett en killing att festa på med sina vänner. Fadern svarar: 'Mitt barn, du är alltid hos mig och allt mitt är ditt'.

Idag över hela jorden, kommer nationer som under årtionden varit borta från Den Levande Guden, tillbaka till Honom. Jesus i Sin nåd upprättar och väckelse bryter ut bland folkslag. Skaror blir frälsta och mirakler och helanden är dagliga erfarenheter bland vanliga kristna. Andra nationer som Sverige, har under årtionden varit i Faderns hus och arbetat för Honom med all sin kraft. Att vara med Fadern har för dem blivit som en plikt, de har varit omgivna av Guds rikedomar men aldrig insett att Han tillhör dem.

Mitt hjärta är förkrossat när jag i många kyrkor i Sverige idag ser ungdomar gå tillbaka ut i världen. Besvikna efter att länge väntat på något mer än torr religion eller som andligt torkar ut och bara förblir kyrkobesökare på söndag förmiddag. Andra är fast beslutna att uppleva mer av Gud. Så de åker ut på missionsresor så att de kan få bevittna och delta i hur människoskaror blir frälsta och helade.

Min dröm är att Sveriges ungdomar aldrig mer ska behöva resa utomlands för att möta Gud. Jag ber för att tiden ska komma när missionsresorna görs med syfte att bära med sig en stark Gudsnärvaro från Sverige till andra länder.

Många Guds tjänare arbetar hårt i Sverige, men resultaten blir obetydliga. Några kanske inte erkänner det men de är förargade på Gud, precis som den äldre sonen i liknelsen ovan. Det verkar som en del nationer som har varit borta från Gud njuter av 'Guds gödda kalv', när andra inte ens har smakat Guds 'killingar'. Svaret ligger inte i hur hårt vi arbetar, även om arbetet i sig är viktigt. Vår relation till Gud är inte tänkt att vara som en anställds till dess arbetsgivare utan som en sons till sin far.

Gud söker vår närhet och gemenskap och Han förväntar Sig att vi ska gensvara på Honom. Allt har Han gett oss i Jesus, och Han vill att vi ska leva i det. 'Inte tjänaren, utan sonen stannar i huset för alltid'. I vår tid reser Gud upp en generation kristna och Guds tjänare som inte kommer att nöja sig med mindre än Guds verkliga närvaro i sina liv. Som lämnar tomma aktiviteter och arbeten som Gud inte har beställt och istället ödmjukar sig inför Gud i bön och fasta, sökande efter Hans ansikte och vilja. Den kommer då kunna fullborda Guds kallelse att nå de förlorade och avskiljer sig från själviska ambitioner och syndiga begär Kristendomen måste förvandlas från andlig teori till andlig praktik, från att vara ett sätt att tänka till ett sätt att leva.

Gud har ett enormt arbete för oss, men om Han inte hjälper oss blir det omöjligt för oss att utföra det. Jag drömmer om att se massor av unga kristna brinnande i sina hjärtan och som finner Gud på ett sånt sätt att deras liv blir förvandlade för evigt. Då får de kraft att nå sin generation med Jesus. ”

Källa:
http://www.awakesweden.nu/

onsdag 8 april 2009

Sverige - Sök Mig! Jag finns!

Den här texten fick jag av en god vän som varit på Fjärilshuset den 6/4 och fotograferat och där han av en händelse i ett akvarium fick se en "svensk fisk"se bild.

"7/4 kom nedanstående profetia om ett skärp i blått och gult och att vår mantel ska bli omgjordad med blått och gult, dvs. de svenska färgerna. Den så kallade slumpen har tydligen bestämt sig för att fokusera på Sverige, eller är det inte slumpen?" skriver han.

Seek Me

Do not grow weary or confused. If you seek Me, you will find Me. I will demonstrate My power and righteousness through those who know Me. You will recognize them by the authority and abundance of My love. Continue to ask Me for wisdom, for you shall surely receive it. Spread My truth in love, for there are many who need Me. Remove the spiders from your life--do not ignore them, or they will multiply. Continue listening for Me, for I am communicating with My creation. Know My love, and draw near. Ask Me, so I might supply your needs. Nothing shall keep Me away from those I love. Knock down the lies and high places of My enemies. There rebuild My altars, for I am holy. I am placing a new mantle about your shoulders. It will conceal a sash of blue and gold. Remain covered in Me. Those that are actively seeking Me will find Me. I will be their great reward.

This word is submitted by Steven Bliss godsfire@woh.rr.com

http://www.godspeak.org/prophetic_word/4-07-09.html

söndag 5 april 2009

Vill du ha det?

Svensk översättning av "Do you want it?"
http://profetiskt.blogspot.com/2009/03/vill-du-ha-det.html

Vill du ha det?

Min kära, jag har en fråga till dig. Vill du verkligen göra det som Jag gjorde då Jag vandrade på jorden?

Orsaken till att Jag frågar är för att det verkligen är möjligt för dig att göra det. Jag har redan lovat dig det (se a, nedan), och det är väldigt lätt att kvalificera sig för det. Jag vill det för dig – Jag vill att du ska finnas med i min agenda och Jag vill att du gör det arbete som Jag gjorde när jag vandrade här på jorden. Min kära, Jag vill det för dig mycket mer än du själv vill det. Så Jag frågar dig igen – vill du verkligen göra de gärningar jag gjorde när jag vandrade på jorden?

För många av mina egna vill inte ha det, för de vandrar inte i det, trots att de redan har fått det.

Min kära, var inte lik dem, för det är bristen på tro som har fött olydnad och det smärtar mitt hjärta. Du kan få det om du vill ha det – allt du behöver göra är att tro på mig med hela ditt hjärta, själ och kraft.

Sedan måste du börja uppföra dig som om du verkligen tror. Börja med att sträcka ut din hand för att be för de sjuka, och se vad som händer. Börja med att befalla demoner och förtryck att lämna människorna, genom att använda den auktoritet som jag redan har lagt i din hand. Börja tala Guds rikes sanning och budskapet om de goda nyheterna som evangeliet ger, till dem som är utan hopp och se hur de vaknar till liv och tar emot det med glädje.

Min kära, försök inte bära något annat budskap än det som du redan har fått, för jag är kärleken personifierad, och Jag sänder dig ut att proklamera att det är genom Mig som man kan träda in i Min nåd och välsignelse och kärlek. Genom Mig, så kan de få lösningen på de problem som bekymrar dem… för Min önskan är att bli deras försörjare och deras skydd och deras läkedom och deras frid.
Min kära, jag har redan lagt kraften i dina händer att göra samma tecken och under som Jag gjorde – men gör dem bara så det blir ett vittnesbörd om vem Jag är, så att andra kan komma till tro på Mig.

Jag har gett dig auktoritet att befalla demoner och att hela all sjukdom. Men det krävs en nyckel av tro – att tro på Mig – för att låsa upp den auktoriteten så att du kan använda den. Så börja i det lilla, med saker som gör det möjligt för din tro att växa och bli större – be för dina vänner med huvudvärk, be om försörjning för främlingen bakom dig i kassakön i matbutiken som har förlorat sitt arbete och inte vet hur de ska kunna fortsätta att försörja sin familj. Förlös min auktoritet och min försörjning i deras liv. När en ofrälst bekant är plågad av rädsla och ångest, befall det att lämna dem i mitt namn och förlös min frid över dem.
Även den enklaste bönen är ett vittnesbörd till min ära, för när jag svarar på bön så kommer jag att göra det på ett sätt som gör att de vet att det är jag. Så börja i det lilla, min kära, titta på och se vad Jag kommer att göra. Jag vill att din tro ska växa tills du inte längre är begränsad av tvivel och otro, så att du ska kunna göra samma gärningar som Jag har gjort, som ett vittnesbörd för mitt namn.

Ja, min kära, börja i det lilla och låt din tro växa – men börja! Stå inte vid sidan med en ”vi får väl se”- attityd som utmärker en som inte tror. Börja tro på mig, så att du kan göra de gärningar som jag gjorde. Börja sedan och uppföra dig som en som tror.

a) Joh 14:12-14 ”Den som tror på mig skall utföra de gärningar som jag gör, och större än dessa skall han göra, ty jag går till Fadern. Och vad ni än ber om i mitt namn skall jag göra, för att Fadern ska bli förhärligad i Sonen. Om ni ber om något i mitt namn, skall jag göra det.”

Teresa Seputis

Tack till Agneta för översättningen!

lördag 4 april 2009

I Am The God Of Victory

I Am The God Of Victory

I am about to release the power of My Spirit into this world. I will soon pour out My Spirit on all flesh. Are you ready to follow as I lead? Are you ready to achieve the victory that I have long planned for you? I desire a people who will follow in the way that I desire for them to go. It is not up to you to make the plans for battle, only follow as I direct you. There is nothing that can stand in My way! My power will send the enemy running! You will then move in to claim what was once his. I am about to pour My blessings on My people. Too long they have cried out done without. My people will take the spoils of war and enjoy what they have not worked for. My mercy and grace will be poured out on all who call on Me. I am about to do something so wonderful that all will be amazed by its splendor. Am I not the God of the spectacular? Am I not the force that powers all that is? Then be prepared to be amazed for I am about to display My glory for all to see.

This word is submitted by Bill Hardaway wkent1954@aol.com