tisdag 11 november 2014

Intervjuer, Tomas Sandell ECI

Heaven TV7 har en mycket bra Israel bevakning och tex finns 4 stycken bra TV-program där Siewert Öholm intervjuar Tomas Sandell, ledare för European Coaltion for Israel.

Programmen finns att se här: http://www.heaventv7.se/vod/series/?series=37933


Innehåll:
1 Tomas Sandell, med Israel som kallelse
Hur den finska journalisten Tomas Sandell upplever Guds kallelse att påverka nationers inställning till staten Israel. Att stödja Israel är en kristen hållning för Tomas. Siewert Öholm intervjuar.

Journalisten Tomas Sandell inser att det är i EU och Bryssel som attityder och beslut avgörs för Israel. Han bildar ECI för en professionell informations- och lobbyverksamhet. Siewert Öholm intervjuar.

3 Ingen stat i världen är mer legal än Israel I sin verksamhet och ”med gudomlig ledning” har Tomas Sandell dokumenterat de internationella avtal som la grunden till den judiska staten, bl.a. ”San Remo -dokumentet”. Siewert Öholm intervjuar.

4 Israel mellan nyantisemitism och fred Världsopinionen vänder sig på nytt mot judarna, men nu i kritik mot staten Israel. Kan ECI påverka utvecklingen? Är Israel en ”andlig” fråga? Blir det fred för Israel? Tomas Sandell med Siewert Öholm.

Inga kommentarer: