tisdag 22 september 2015

RE-DIGGING THE WELLS OF REVIVAL

I ett tidigare inlägg kan du lyssna till ett profetiskt budskap som handlar om att på nytt gräva upp de gamla brunnarna i Sverige:
http://profetiskt.blogspot.se/2015/09/rensa-och-grav-pa-nytt-upp-brunnarna-i.html

Lyssna gärna till det budskapet som en bakgrund till denna text:Scripture makes it clear that the Lord accomplishes His purposes on the earth not through one man or movement, but through the labors and legacy of many across multiple generations (Hebrews 11:39-12:2). Working through a divine timeline that extends beyond a single lifetime, the Lord desires that we honor and build upon the foundations laid by those who have gone before us. In Genesis 26, we are told that when Isaac dug water wells, he didn't get to start with his own.

Läs fortsättningen här:


----------------------------------------------

I linje med texten i artikeln delar Dutch Sheets med sig av insikter som är mycket uppmuntrande i 15 minuter långa videos nedan. Jag tror var och en behöver fundera över vad det han förmedlar innebär för egen del,  hur jag bör gensvara och agera utifrån det i den nya tid som ligger framför.
Personligen har jag funderat över vikten av vittnesbörd och att vi berättar vad Gud gör i våra liv, men hur det verkar som vi inte pratar så mycket om det som förr. Och utifrån det Dutch berättar så förstår jag nu hur oerhört viktigt det är att vi tar tillbaka det området! Det finns dock mycket mer att upptäcka i dessa videoklipp!:

Del 1


Del 2


Del 3


Del 4


Del5


Del 6Se också innehållet i detta inlägg från 2010:
http://profetiskt.blogspot.se/2010/02/clean-wells-of-your-inheritance.html
med titeln Clean the Wells of Your Inheritance
- ett profetiskt tilltal förmedlat av Judy Bauman
 

Inga kommentarer: