torsdag 27 augusti 2009

Ett ord till Sverige

UNIKT BESÖK AV DR. MORRIS CERULLO I SÖDERMALMSKYRKAN
Publicerad: 2009-08-26

Tisdagen den 18 augusti gästades församlingen av den kända världsevangelisten och predikanten Morris Cerullo. Besöket kom att bli en stor uppmuntran med ett starkt profetiskt tilltal från Herren till Sveriges folk.

Initiativet till besöket kom från Dr. Morris Cerullo själv som under det gångna året vid flera tillfällen kontaktat pastor Lennart och Carolina Torebring med en önskan om att få komma och besöka deras församling.Till en början såg det ut som att vi inte hade någon möjlighet att arrangera ett sådant stort möte då vi redan haft en sto G12 konferens i Eriksdalshallen samt genomgår stora och omfattande renoveringar av vårt kyrkorum, säger pastor Lennart Torebring. Då pastor Cerullo trots detta insisterade på att få komma förstod vi att det var Gud som lagt något på hans hjärta, fortsätter han.Idag tackar Lennart och Carolina Gud för hans nåd emot församlingen att vi fick ta emot ett sådant underbart och uppmuntrande besök.
Benjamin Cerullo, barnbarn till Dr Morris Cerullo inledde mötet.

Tisdagskvällens möte formligen kokade av den Helige Andes närvaro när lovsångarna stämde upp sin sång; ”We have power in His Name ”.Pastor Cerullo började sin predikan med att citera profeten Amos 3:7 ”Ty Herren, Herren gör ingenting utan att ha uppenbarat sin hemlighet för sina tjänare profeterna.”

Jag har kommit hit för att säga er två saker fortsatte han.- Gud älskar Sveriges folk! Jag älskar Sverige! säger Herren. Mitt svenska folk älskar mig och har en väldigt speciell kärlek till det judiska folket, därför har jag en speciell kärlek till dig Sverige.

Det andra som Gud sagt mig att säga er är att Djävulen, Satan har ingen kontroll över den sekulariserade världen, ingen kontroll över regering, riksdag eller över utbildningsväsendet. Jag har kommit för att lämna något här i kväll fortsatte han. Det ska bli en Gudomlig överföring. Luk.10:19 säger att Jesus har gett dig all makt! Det enda sättet som Satan kan lyckas påverka ditt liv är genom att du tror på hans lögner.Jag skall ge dig en andlig ögonöppnare i kväll. Om du inte kan se in i den andliga världen kan du inte göra det omöjliga.

Mot slutet av kvällen förlöste Dr. Morris Cerullo den Helige Ande över församlingen under mycket utdragen och stark bön. Han tog upp pastorer på scenen och betjänade dem genom förbön.Han sa till pastorparet Torebring att en mycket stark förlösning av den Helige Ande skulle komma över Sverige. Detta skulle åstadkomma manifestationer och mirakler som vi aldrig sett i Sveriges historia.

källa: http://composit.dimea.se/www/sodermalmskyrkan/sv/redirect.asp?p=3400