lördag 2 augusti 2008

Rikta din vrede åt rätt håll!

Rikta din vrede åt rätt håll!
- Pray Sweden 31 juli 2008

Många kraftfulla förkunnare har haft en extrem bakgrund. Todd Bentley berättar att hans mor under hela sitt liv var döv. Svårigheterna att kommunicera med henne gjorde honom rasande och ilskan vändes mot henne, som han misshandlade. Vid 11 års ålder var han alkoholist och senare blev han kriminell och narkoman.
Efter sin omvändelse vände han sin ilska mot dövstumsandarna. I en intervju med Sid Roth berättar han att han på ett möte bad för 150 döva personer, och 149 lämnade mötet med återställd hörsel.
Phil Pringle berättade idag 31 juli 2008 på Livets Ord om sin bakgrund som knarkare och hippie. Han kom på ett pingstmöte och kom fram för frälsning närmast av misstag. När de fick höra om att han hade demoniska manifestationer hemma hos sig fick han förbön med handpåläggning, varvid demonen lämnade honom.
Nu började han samla folk till möten hemma hos sig. En dag kom en gäng Hells Angels och ringde på. Det var verkligt hårda typer, som skulle ”prata” med honom. När de kom in i rummet såg de ett stort lysande moln mitt i rummet. Dessa hårda män blev som barn och veknade totalt. Samtliga blev frälsta och omvända.
Kan det vara så att vi får dessa resultat när vi ilsknar till mot andemakterna istället för mot människor?

Pray Sweden

Inga kommentarer: