söndag 25 oktober 2009

Böneseminarium -"Från Sverige till Europa"

Böneseminarium -"Från Sverige till Europa"

Välkommen att delta i bön för Guds rikes framväxt i Sverige och vidare till Europa. Vi samlas från olika församlingar och missionsorganisationer, som Kristi kropp i Sverige, och hoppas att du också vill vara med!
De vapen vi strider med är inte svaga utan har makt inför Gud att bryta ner fästen. Ja, vi bryter ner tankebyggnader och allt högt som reser sig upp mot kunskapen om Gud. 2 Kor 10:4-5

Den 2-13 november 2009
dagligen 8:30 – 17:00
Kostnad: 3000 kr (inkl. mat och boende)

Öppen helg den 6 –7 nov
Fredag 19:00-21:00, Lördag 8:30-17:00
Kostnad 300 kr (inkl. lunch och fika, boende bokas separat)

Plats: UMU, Ungdoms med uppgift, Restenäs, Ljungskile
Talare: Mark Erickson -- UMU Finland representant
Språk: svenska och engelska
Kontakt: Sonny Songh, tel 0522-210 20 http://www.ywamrestenas.se/

Hälsning från UMU-teamet:

"Detta seminarium är sprunget ur en längtan. En längtan efter väckelse i vårt eget land och ut över Europa. En längtan efter att se Guds rike växa fram och påverka individer, samhällen, och länder. Grunden och ”nyckeln” för att detta ska bli en verklighet tror vi finns i bönen och då vi som kristna kommer samman för att söka hans ansikte. Vi längtar därför efter att se en stor skara förebedjare i Sverige och i Europa som genom sin bön och sina liv är med och påverkar kyrkan så att den kan vara det Gud tänkt den att vara; ljus och salt i denna världen. Vi tror att just vårt land har en viktig roll i att vara med och förmedla detta hopp, Sverige har ju tidigare på ett fantastiskt sätt fått vara med och påverka för evigheten. Och kallelsen att vara en välsignelse för andra folk den står kvar. "

Så varmt välkomna till några dagar av bön!

Med önskan om Guds välsignelse, Ungdom Med Uppgift, Restenäs

Ungdom Med Uppgift (eng. Youth With A Mission) är en internationell, ekumenisk missionsorganisation med målsättning att ”lära känna Gud och göra honom känd”. Organisationen grundades 1960 och har idag ca 16.000 medarbetare på ca 1000 platser i 145 länder.

Inga kommentarer: