söndag 25 oktober 2009

Läsvärda bloggar

Idag hittade jag några andra bloggar som verkar mycket läsvärda:

Fridens pensionat
På denna blogg finns många tänkvärda texter och man känner igen ”tonen från himlen” så att säga. Läs tex under kategorin ” Ord från mentorn” Men stanna inte där, det finns mycket mer…
http://fridenspensionat.blogspot.com/

Anki´s blogg
Anki skriver om att leva som kristen i vardagen på ett både tänkvärt och utmanande sätt. Att gå ut med evangeliet och be för människor i de sammanhang där de finns verkar också vara en hjärtesak för henne. Det hon skriver känns genuint och äkta och det är precis det som människor längtar efter.
http://ankis-blogg.blogspot.com/

Vattenslangen
Ulrika som skriver på den här sidan har också många kloka och tänkvärda saker att komma med. Och inte minst har hon lagt ut härliga musikvideos som är så starka och som bara griper tag i en!
http://vattenslangen.bloggagratis.se/

Pannkaksbaren i Jönköping
Vilket bra initiativ! Så här berättar de om sig själva:
"Vi kommer från olika kristna samfund, med ett gemensamt mål och ett gemensamt budskap - att berätta för unga människor om Jesu kärlek. Vi vill möta ungdomar på deras nivå, på lördagsnätterna för att berätta om Jesus, finnas till för samtal och bjuda på pannkakor, fika och värme.
Vi står på Tändsticksområdet i Jönköping där det förr i tiden exporterades tändstickor till hela världen.
Vår vision är att på nytt tända en eld som sprider sig från Jönköping till världens yttersta gräns.
Nu är pannkaksbaren öppen varannan lördag, ojämna veckor"
http://pannkaksbaren.blogspot.com/

Internetförsamlingen “World Wide Word of God”
”Vi vill vara ett komplement till samfund och lokalförsamling för alla dem som inte har någon kyrkotillhörighet och ge dem allt som går att förmedla virtuellt av vad en lokal församling kan ge. Vi är som en ”interimkyrka” skulle man kunna säga.
Vi vill även vara en källa av gemenskap, undervisning och glädje för dem som redan är verksamma i en fysisk församling.”
Leds för närvarande av Olof Amkoff och Peter Dobermann.
http://wwwg.se/

Inga kommentarer: