lördag 3 november 2012

Vittnesbörd från New Age-mässa

Människor behöver Jesus och vi kristna behöver finnas med där längtande och sökande människor finns. Detta är ett vittnesbörd efter förra helgens New Age mässa i Stockholm. Bed för Joel och hans vänner nu och framöver!

New age-mässan

Förra helgen var vi ett gäng som var med på en new age-mässa i Stockholm. Vi hade en monter där det fanns böcker, biblar och tidningar, helt utan kostnad. Montern besöktes av fler än 400 personer. Besökarna var förvånade och tacksamma över att FÅ böcker och biblar. Under de två dagarna gick det åt böcker till ett försäljningsvärde av över 100 000 kr. Drygt 1200 böcker och biblar och även en hel del tidningar utöver det.

Förutom att dela ut böcker och biblar låg fokus på att betjäna människor. Många människor ville ta emot förbön. Det gällde olika problem, men ofta ville de "bara" bli välsignade. Flera hade drömmar som de ville berätta om och få reda på vad de kunde innebära. Det blev många samtal där vi fick berätta om Jesus - och vad han gjort för oss. Fem personer var så öppna att de konkret ville inbjuda Jesus i sina liv!

Gud rörde vid flera människor påtagligt. Flera människor upplevde att smärta försvann. Många upplevde värme och Guds närvaro när vi bad. En tjej berättade att hennes syster som haft en fläck på huvudet där det inte växt hår på sju år, hade fått förbön under förra mässan. Håret hade nu växt ut på den fd kala fläcken.

Jag önskar ni kunde förstå vilken glädje och förmån det var att få så ut så mycket av Guds ord och att träffa så många sökande människor. Söndag kväll åkte vi hemåt efter en intensiv helg på mässan, ganska trötta, men ändå så glada och upplivade.

Jag vill rikta ett stort tack till alla som varit med och bett för helgen. Det har gjort en skillnad. Tack också för alla generösa gåvor. (Omkring 15 000 kr har hittills kommit in till omkostnader för mässan).

Var gärna med och be för dem som vi kom i kontakt med. Be att Guds Ande för tala genom böckerna och biblarna när de läser dem. Be att de får förstå vad evangeliet handlar om!
Guds nåd och frid!

Joel Sjöberg
Gospel Mission/Gospel Media
Bankgiro för bibel och bokspridning: 100-4852


 

Inga kommentarer: