fredag 18 december 2015

En ny tid för Norden och Skandinavien

Uppdatering 8 feb. 2016
Enligt nya uppgifter så är det inte helt klart vilken arena som denna satsning kommer att äga rum i:
"Planen är att hyra en stor arena i Stockholmsområdet, och runtom i Skandinavien ska planer på denna satsning pågå."

Källa:
http://www.dagen.se/stor-missionssatsning-p%C3%A5-v%C3%A4g-mot-sverige-1.680856

Du som är intresserad att vara med rekommenderas att följa nyhetsrapporteringen i kristen media samt  http://www.awakeningeurope.com/
för aktuell information.
Guds välsignelse!
/Barnabas

----------------------------------------------------------------

Nästa år i oktober kommer det att bli en stor, kristen samling i Tele2 Arena i Stockholm. Bed gärna redan nu för detta!
All Guds välsignelse! / Barnabas

En ny tid för Norden och Skandinavien

Vi är starkt övertygade om att det håller på att hända något fantastiskt i de nordiska och skandinaviska länderna. Flera månader före vårt evenemang i Nürnberg kände vi att Herren talade starkt till våra hjärtan om staden Stockholm. Han hade visat oss att Han ville samla de omgivande länderna i den staden, för att de kristna ska få kraft att bli radikala och fria i den delen av Europa. Vi hade inte sagt något till någon om vilket hjärta vi hade för Norden och Skandinavien utan faktiskt bara avvaktat att Herren skulle komma med en bekräftelse Men så fick vi av en slump ett sms från en vän som vi hade förtroende för. Meddelandet löd: ”Jag känner att Herren vill göra något i Sverige och i de omgivande nationerna”. Det här blev en chock för oss eftersom ingen kände till saken.

Sedan dess har den profetiska betydelsen med Stockholm framstått som alltmer överväldigande och det har kommit alltfler bekräftelser. Här vill Jesus tända en eld som inte kommer att slockna! Vi känner att det som Gud frigör på TELE2 arena 2016 kommer att få en enorm påverkan på hela Stockholm. Och inte bara där – vi kommer samtidigt att skicka ut hundratals evangelisationsteam i de omgivande länderna. Det betyder att tusentals människor från hela Norge, Finland, Island, Danmark och Färöarna kommer att komma samman och gå ut på gatorna – för att utgjuta Jesu kärlek över hela städer. Tänk vilken inverkan det kommer att få! Det kommer att bli som en eldstorm över hela Norden och Skandinavien. Vi känner också att fortsättningen på detta kommer att bli att alltfler får i uppdrag föra ut evangeliet över hela Europa – speciellt till de östra nationerna.

Kom och kämpa med oss för att Jesus ska ta tillbaka de nordiska och skandinaviska nationerna, för Hans äras skull och för att många ska få möta Jesus Kristus år 2016! 
(TACK till T.L. för översättning!)

Mer info och filmklipp från en tidigare samling:

http://www.god.tv/awakeningeurope

https://www.youtube.com/watch?v=lhhWy11qxpE
https://www.facebook.com/awakeningeurope

Inga kommentarer: