onsdag 28 januari 2009

En starkare bönerörelse

Från Worship Sweden:

"Här kommer några spontana reflexioner för det nya året:

Vi tror att under 2009 kommer en starkare bönerörelse att växa fram i Sverige. Nya initiativ
kommer att tas av ej kända människor. Detta kommer att leda fram till en gemensam röst som ljuder genom landet – ett rop från den sanna församlingen och Kristi sanna brud. ”Och Anden och bruden säger: ’Kom.’” Om bönekallelsen hörsammas av de troende kommer dessa enträgna böner att få vågskålen att tippa över och början till en landsomfattande väckelse bli följden.

Denna process är kristenhetens ”nålsöga” för 2009. Frågan för varje kristen är: Finns ”ropet” där eller skall vi stanna kvar i apatin och håglöshetens tunga lera. För att citera några av Herrens tjänare:

”Det är dom som ropar efter elden som får den.”
”Never lose your shout.”

Det kommer ett starkt förenande av enskilda troende, församlingar, kyrkor, bönenätverk och
musikernätverk som en nödvändig förberedelse för detta. Det som kommer att vara helt avgörande är om det finns en sann ödmjukhet hos de troende men främst hos det andliga ledarskapet i Sverige.
Är vi nöjda eller skall vi låta Herren bryta ner det som ej behagar honom och resa upp något nytt genom den Helige Ande.

Låt oss ta detta på allvar, ödmjuka oss och visa Herren att vi inte är nöjda med ”status quo”. En
förändring av det andliga tillståndet – ett uppvaknande är möjligt under 2009. Med Guds, din och min hjälp är det möjligt. Vi kommer att arbeta för en nationell böne- och lovsångssatsning under detta år. Under en hel dag eller helg tror vi på att samla Guds folk i landet till att söka Guds ansikte och till allvarlig bön för det andliga tillståndet i Sverige. Vår önskan är att du också skall ansluta till detta.

Blessings och hälsningar
Dag och Helena"


Källa: http://www.worshipsweden.org/user_files/doc/tankar_infr_2009.pdf

Relationer

Relationships

Precious one, you may have wondered why I have brought people into your life that are difficult to relate with. Please know that everything I do is with purpose, and I do not waste any of My precious time. This is also the case regarding the matter of relationships. I bring certain people across your path to bring out the things in you that are still offensive to Me so I can then, in partnership with you, remove those offensive things once and for all.

Also remember that I love and care for the other person as well and wish to see My deliverance brought about in both of you. Does not My word say that just as iron sharpens iron, a person sharpens the character of his friend?*

In doing this, I am answering your prayers regarding the removal of all things that prevent My life from flowing through you. One way I do this is through relationships, because it is in those places that most often offense has gained a stronghold in My people.

However, as you yield to Me even in your interaction with others, I will surely give you wisdom and direction in how to handle every situation that comes along. Be prepared for Me to point to various things in your life I want to bring adjustment to and be ready to yield to My refining process willingly. I do not wish for you to carry the pain and wounds of past relationships. Yield those pains and wounds to me now so that I can then bring My healing into those places and cause a new level of freedom and liberty that also frees you to enjoy relationships without having to reference back to past failures and experiences.

I am looking for servants that can minister to the hurting and downcast in love and patience without prejudice. This can't happen unless you are delivered from your own prejudices and false expectations of how a person needs to respond or not respond to you. As you allow Me to set you free from the anxieties of being in relationship with others, you will discover the beauty and preciousness of relationships I brought together, some only for a season, others permanently.

*Prov 27:17

This word is submitted by Elvi Glass [RundUmDieUhr@hotmail.com]
Källa:

fredag 16 januari 2009

New wine konferens med Bill Johnson

Bill Johnson kommer till Sverige 28 - 30 april som talare i en konferens som ordnas av New Wine, Sverige.

Målet med konferensen är att du ska bli inspirerad, uppmuntrad och stärkt, att du ska få ny glöd och energi samt återupptäcka Guds vision för din församling och fördig som medarbetare i Hans kyrka. Jesus helade människor själsligt och fysiskt. Med kraft demonstrerade Han Guds rike på jorden när han återvann och återupprättade det som var förlorat. Jesus visade som huvud för kyrkan vad kyrkans uppdrag handlar om. Och det uppdraget är normen för Hans kyrka genom tiderna - så även idag. Konferensen riktar sig till varje kristen som vill se Guds rikes kraft verka i sin vardag

torsdag 15 januari 2009

Apostoliska team

Nedanstående är en nyckelundervisning av Bill Johnson för den tid vi står i. Texten är översatt från engelska och det har inte varit helt lätt att hitta de svenska orden. Stort tack till Agneta som lagt ned mycket jobb på översättningen!

Om du istället vill läsa orignaltexten så finns den här:
http://www.elijahlist.com/words/display_word/7083

Apostoliska team - en grupp av människor som bär familjeuppdraget - Bill Johnson

I århundraden har Guds folk samlats omkring bestämda sanningar. Samfund och organisationer har bildats för att ena dessa grupper av troende. Genom att ha gemensamma trossystem (se not 1 längst ner) har man hjälpt till att skapa enhet inom dessa grupper och på så sätt definierat syftet med dem. Historiskt sett har dessa grupper vanligtvis bestått av nyfrälsta, eller sådana som blivit ombedda att lämna den kyrka de tidigare var en del av.
Enhet som baseras på gemensamma lärosatser har sitt sätt att mäta framgång på. Men det finns ett inneboende problem med denna metod - enhet på det här sättet baseras på likformighet. När Gud säger något nytt (se not 2 längst ner), så ombeds de som lyssnar vanligtvis att lämna gruppen de varit en del av (se fotnot 3 längst ner). Deras nyfunna övertygelse och trosuppfattningar betraktas som hotande och splittrande.
Om gruppen som helhet inte rör sig enligt det Gud säger, så kommer gemenskapen att falla sönder. När överenskommelser bygger på icke grundläggande trossatser och dessa blir nödvändiga för gemenskapen, så är det naturligt att delning är att vänta. Även om lärosatser är mycket viktiga, så ger de ändå inte en tillräckligt stark grund för att bära tyngden av Hans härlighet som uppenbaras genom sann enhet.

Förändring på gång
Stora förändringar är på gång just nu. De senaste åren har människor börjat samlas omkring fäder istället för lärosatser. I det naturliga är det lätt att föreställa sig en far med två mycket olika barn - en politiskt liberal och den andra konservativ. Även om det antagligen skulle föras livliga diskussioner kring middagen, så skulle inte familjen sluta vara familj för det.
Samlingen kring fäderna ger en stabilitet som gör det möjligt för människor att klara av meningsskiljaktigheter utan att falla offer för förolämpningens ande. Fäder för med sig ett mått av frid som är omöjligt utan dem.

Andliga fäder
Apostlar är först och främst fäder till naturen. Sanna fäder gör ständigt val som gynnar deras barn utan så mycket tanke på egna uppoffringar. De blir inte avundsjuka när deras barn lyckas, utan är istället överlyckliga över deras framgång. Det är normalt för en fader att varje dag önska att barnen överträffar honom på alla sätt. Bröder tävlar, fäder gör det inte.
På samma sätt som en far och en mor ger stabilitet i ett hem, på samma sätt ger apostlarna och profeterna stabilitet i kyrkan. Aposteln Paulus kallar dem kyrkans grund (Ef 2:20). En bra grund ger stabilitet. Begreppet teamtjänst (team ministry) börjar med dessa två. Stabilitet är den primära frukten av det apostoliska teamets tjänst.

Teamets sammansättning
Apostoliska team består inte nödvändigtvis av bara apostlar och profeter. Det är en grupp människor som bär “familjeuppdraget” utan egna själviska agendor. De är utsända av sitt ledarskap, och anförtrodda delegerad auktoritet för att etablera Guds herravälde inom sitt område av erfarenhet och sakkunskap. När de har ett sådant hjärta, bär de en apostolisk smörjelse eftersom de fungerar under apostlaauktoritetens paraply.

Vi kan inte sändas med ut i detta uppdrag innan vi har ödmjukat oss inför det primära uppdraget. Det här är sant för varje troende inför Gud. Men det är speciellt sant för apostoliska team. Att sätta sin egen agenda åt sidan är en stor del av framgången för att tjäna i team . Många team har misslyckats i sina uppdrag för att en person har velat att hans/hennes gåva eller åsikt skulle erkännas.

Mått av auktoritet
Det uppstår ett stort missförstånd när apostlarna tror att de har samma mått av auktoritet på varje ort. När Paulus åkte till Jerusalem för att delta i det första apostoliska rådet (se Apg. 15), så la han fram sina erfarenheter inför de andra apostlarna som också hade samlats där. Och det var inte förrän aposteln Jakob i Jerusalem talade, som det drogs några slutsatser.

Sanna apostlar bär sin apostoliska auktoritet, vart de än går, men det är dumt av dem att inte erkänna den lokala auktoriteten. Detsamma gäller även för apostoliska team. Det är deras respekt för den lokala kyrkan och den bibliska auktoriteten som hjälper dem att tjäna effektivt.
Auktoritet är, precis som favör, till för att främja andra. Titeln (“apostel”) syftar inte till att bygga upp egen självkänsla, och den är aldrig för personlig vinning. Därför är aposteln “underst i högen”… den “minste av alla.” Titeln säger helt enkelt bara vad det handlar om för funktion. Och den innebär att göra andra bättre och mer fulländade i sin vandring med Herren.

Syftet med tjänsten
Genom historien, så har det varit många ordinära individer som har längtat efter Gud otroligt mycket på ovanliga sätt och som har sökt Gud desperat. Mötena med Gud fick dem att verka vara speciella. Deras genombrott gav dem kända namn med märkliga gåvor och tjänster. Men när Gud ger någon en ovanlig gåva, är syftet aldrig att få beundran och bli känd, eller ens att dra till sig stora skaror. De sakerna är normala biprodukter, men det är inte syftet med dem.
Den favör man får som resultat av Guds ovanliga beröring i ens liv, är en av Gud given position för att utrusta andra. Det ligger på Guds hjärta att ta dessa gudskvinnors och gudsmäns höjdpunkter av mänskliga erfarenheter och göra dem till norm för de troende. Att utrusta de heliga blir fokus för sanna fäder.

Uppenbarelsens ande
En av sakerna som hjälpte den tidiga kyrkan att hålla sig stark och frisk var deras totala hängivenhet till apostlarnas lärosatser (se Apg 2:42). Men du ser att det inte finns någon lista med trossatser som enligt Bibeln skulle vara ett officiellt dokument med viktiga lärosatser. Man kan med säkerhet säga att “apostlarnas lärosatser” hänvisar till något annat än en specifik lista.
Petrus förstod detta när han manade Kyrkan att bli “befästa i den sanning som ni äger” (se 2 Petr 1:12). Den frasen är till för att vi ska rikta särskild uppmärksamhet på det som Herren vill understryka för just den här tiden. Det är apostlarnas lärosats. Ordet som kommer från apostlar avser att förtydlliga Faderns fokus för kyrkan, och i sin tur stärka vår beslutsamhet för Hans syfte. Ny uppenbarelse bär ny eld, som hjälper oss att underhålla välbehövlig eld i våra själar.

Apostlarna bär en plan i sina hjärtan som rör kyrkan och Guds syften på jorden. De används till att bära fram ny uppenbarelse till kyrkan. Apostoliska team sänds ut för att representera deras andliga fader, och bära det ord som har betrotts deras “stam” (del av familjen). De bidrar till att förmedla förståelse för och etablera den ordning som behövs på just den plats de sänts till.

Nöd för andra
Gud ger aldrig hela bilden av sin plan för kyrkan till bara en fader/apostel, eller ens till en ”stam”. Skriften deklarerar att “vi” har Kristi vishet (se 1 Kor 2:6), inte “jag.” Att vara beroende av helheten är nödvändig för att vi ska växa på ett sätt som behagar Kristus. Då olika “stammar” lär sig att arbeta tillsammans så kommer vi att se en mer komplett bild av Faderns uppsåt med planeten jorden.

Uppenbarelsen som bärs av apostlarna och de femfaldiga tjänsterna kommer att resultera i att kyrkan kommer att hitta en gemensam kunskap om Guds son (se Ef 4). Här råder det för närvarande stor oenighet. Han är vårt gemensamma fokus. Om vi studerar Skrifterna utan förståelse genom den Helige Ande uppstår stor religiös oenighet. Splitring finns därför att människor är överlåtna till olika nivåer av sanning som verkar vara motstridiga.

Fäder behövs för att reda ut dessa saker. Mångfald utan likformighet är vikigt. Dessa team bär med sig uppenbarelse för att hjälpa kyrkan att leva utifrån den gemensamma Jesus-uppenbarelsen – vem Han är och de vi är tack vare Honom. Guds syfte är att fullgöra sitt ord i 1 Joh 4:17 - “Ty sådan han är, sådana är också vi i den här världen.” Vi ska bli likadana som den Jesus som uppenbaras i Uppenbarelseboken, kap 1 - uppståndna och förhärligade. Vi är inte på väg till korset - vi lever “av” korset. Den apostoliska uppenbarelsen har detta i åtanke.

Kraftens dag
En av dagens mer framstående profeter berättade nyligen för mig att han inte skulle kunna komma in i allt som Gud hade skapat för honom, till dess att apostlarna har kommit tillbaka till sina bestämda platser. Apostlarna hjälper profeterna att komma in i det som de är bestämda för, och vice versa. På något sätt så kompletterar de varandra.

Apostolisk ordning utan apostolisk kraft ska ifrågasättas. Ordning som grundar sig på bibliska principer men som saknar biblisk kraft är i bästa fall tragisk och i värsta fall bedräglig. Ordningen är inte till för sig själv. Vinlägeln är till för vinet. Vinet är i fokus. Alla befallningar är till för att härbärgera Gud själv - inte för att begränsa Honom, utan för att uttrycka vem Han är på ett rätt sätt. På grund av den utvidgning som sker i jäsningsprocessen behöver vinläglar vara töjbara för att kunna användas. Den Helige Ande för med sig ständig förändring och att härbärgera Honom innebär att omfamna en livsstil som inbjuder till flexibilitet. Målet är inte att skapa en perfekt struktur eller ledning. Det är att skapa något som erkänner Honom, och som följer med i Hans förändringar.

Sista tidens uppdrag
Allt detta tjänar ett enda syfte - Jesu återvänder för att hämta en Brud. För att detta ska ske, måste skörden ha bärgats in och blivit “renad.” Han återvänder inte för en Brud som han måste hela och sätta ihop som ett pussel i himlen. Han återvänder för en Brud vars kropp står i proportion till huvudet och vars delar samordnat fungerar tillsammans. Det kallas en församling i härlighet ”utan fläck eller skrynkla” i Skriften. (se Ef. 5:27). Allt annat är en orättmätig vision.
Bruden måste göra sig redo för den dagen (se Upp 19:7). Som Larry Randolph uttrycker det, “Det är en perversion att tro att Jesus skulle klä Bruden före bröllopet”. Vårt uppdrag är tydligt, och gåvorna finns på plats. Och de är alla ett uttryck för Jesus själv. Men de är enkla i sitt syfte. Att företräda Jesus för världen!

Guds eld måste vila i människorna. Kristna utan passion är ett lika stort mysterium som kristna utan mål. Apostoliska team bär med sig ny eld med ett gudomligt syfte. De värvar män och kvinnor för Guds dröm, och i processen går kyrkan mot sin bestämmelse.

Bill Johnson

Noter:
1. Det finns tre basnivåer då det gäller bibliska lärosatser: 1. Det finns lärosatser som är viktiga för den kristna tron, t ex, Jesus är Guds evige Son. 2. Sedan finns det lärosatser som är viktiga, men inte nödvändiga, t ex hur vi använder Andens gåvor i gudstjänsten. 3. Och till slut, så finns det lärosatser som är bra, men inte viktiga, t ex hur och när Jesus ska komma tillbaka.

2. Detta är aldrig något tillägg till Skriften, utan Han avslöjar det som redan finns där.

3. Det här är långt ifrån en absolut regel, eftersom många ledare är i samklang med vad Gud säger. Ändå är många mer måna om att bevara det som åstadkommits tidigare än att utbreda Guds rike. Detta skapar en svaghet som gör att man tenderar att missa Guds ord just nu.

onsdag 14 januari 2009

Det obekväma

Det obekväma
Simon Ådahl

Många frågar mej om hur läget ser ut inom svensk kristenhet idag. Jag är en av dem som reser allra mest just nu i dessa sammanhang. Naturligtvis har jag under denna tid fått en klar bild av situationen och tillståndet i landet. Mina möten omfattar allt ifrån Svenska kyrkan till samtliga samfund inom frikyrkan.

Det som slår mej mest är rädslan och tystnaden kring de ”obekväma” sidorna av evangeliet. Evangelium är nämligen knivskarpt men om denna skärpa predikas det knappt. Naturligtvis finns det undantag men generellt finns en slags ovilja mot att förkunna vissa delar av Jesu budskap.

Vad menar jag med det?

Jag hör massor av tal, predikningar och appeller i Sveriges olika kyrkorum. Innehållet i dessa är oftast ord och fraser som smeker åhörarna. Säkert välment och uppbyggande i sig men jag har ofta en känsla av att man predikar det man tror sig folk vill höra. Eller snarare orkar höra…

I kyrkbänkarna sitter andligt hungrande människor som vill höra mer än bara ”må- bra- med- Jesus” utläggningar. Man anar en trötthet i församlingarna - en längtan efter det som är ”på riktigt”. En mer verklig beskrivning av vandringen med Gud.

Läs fortsättningen på:
http://www.worshipsweden.org/user_files/doc/det_obekvma.pdf

Källa: Worship Sweden

onsdag 7 januari 2009

Har du gått vilse?

För att bära frukt, frukt som består, måste vi be den Helige Ande visa oss områden i våra liv som vi behöver göra upp med. Områden som annars hindrar oss från gemenskap med Herren och som i värsta fall leder oss bort ifrån Honom. Precis som vinbusken behöver vi beskäras. Inte bara de döda och torra grenarna utan även en del av de grenar som bär frukt, men som ändå måste tas bort för att frukten skall bli sötare och skörden bli ännu större. Denna beskärningsprocess är en naturlig del i varje växande kristens vandring med Herren, men när vi möter svårigheter och utmaningar blir denna beskärningsprocess ännu mera påtaglig.

En person som vet en hel del om hur smärtsamt (men nödvändigt) detta kan vara är Debra Westbrook som leder "Rivers of Eden" tillsammans med sin man Marvin. Debra berättar nedan uppriktigt i senaste nyhetsbrevet om den väg hon vandrat, och jag uppskattar hennes öppenhet och ärlighet. Det ger en trovärdighet till henne som andlig ledare och jag skulle önska att fler andliga ledare vågade göra som hon. För att rannsaka sitt liv och omvända sig från det som inte är välbehagligt inför Herren kräver en hel del mod och kan vara mycket smärtsamt.

Have You Lost Your Way?
Rivers of Eden 2009

It seems that over the past few years I have grown weary in my Christian walk. My love for Christ Jesus has not wavered but I can say that 2008 has been a difficult year. At the risk of sounding somehow less spiritual that I should espouse to be, I can only be honest in everyway. It's been tough and perhaps many of you can relate. Despite the depths of my heart crying out for God, outward circumstance, my own will, trials, misunderstandings, persecutions, and much more has left me weary. Yet, I love Him but He was going deep with a passion to expose anything that kept me from having more of Him and shining with His glory. In my weakness He is strong. That is spiritual reality to me.

I am starting 2009 fresh and awake as if from sleep. Passionately loving Him yet so stripped of any way to actually define myself - I am IN HIM. That is simple and true. Do I need anything more? I don't think so. What is my purpose? I am IN HIM. What is my destiny? I am IN HIM. Who am I? I am IN HIM. That truth became experiential to me as the enemy bombarded me with lies and accusations for months over my inadequacy and my failures. That was and is the key to freedom. I am IN HIM. In me, there is nothing but I am IN HIM and in that I am perfected in His love and in His beauty.

The simplicity of being IN HIM shelters me from the chaos and confusion in the world today. It also shelters and protects me from the lies that are espoused as truth even in Christianity.

When in the depths of seeking Him over the past month, I heard Him speak a simple truth to me. One simple statement that resonated like an explosion in my spirit. "You have lost your way!"

I was astonished at the impact the simplicity of that statement had on me. The truth of that statement shot like an arrow into my heart. Rather than debate or reason with God as to its validity, I simply agreed with His assessment of my true spiritual condition. In simply agreeing, revelation opened up in me at lightning speed.

I lost my way. How?

Amidst the barrage of prophetic conferences, cutting edge prophetic words, charismatic hype, books, CD's, DVD's, etc. etc. etc., I lost the simplicity that is found in simply seeking Jesus Christ, dying to my own life, and living obediently in Him. There was a resistance that had grown in me to have things my own way. Yet, I did not really see it. So God used 2008 to bring me to an end to myself and to be alive IN HIM.

I have noticed that over the past few years, the borders of my life have been stretched and distorted and somehow blurred. In trying to be everything to everybody and trying to be on the cutting edge of Christianity by attending the right conferences and reading the right books, I lost my way IN HIM and Him alone. My purpose and destiny was being eroded bit by bit, year by year. I felt frustrated and with a lack of joy.

So what is one to do? There is only one thing. Run back to Him and sit at His feet once again. In stillness and quiet, one is refreshed and renewed. In that place of intimate desperation, devoid of definition and purpose, God instills life and what the enemy intends for evil God uses for His good. I did not find Him in the pursuit of greater avenues of prayer, longer hours in Bible study, or any such agenda. I presented myself before Him - empty and alone. I ran to Him and not from Him in what appeared to me to be my failures. Yet He was quick to show me there is no failure in Him - only room to accept the cross and its power so that He may live His life in and through me.

He truly revealed Himself to me as fresh manna, living water, my refuge and my strength.

In my weakness He is strong. Once accepted, that is a simple and profound truth that leads to death of personal ambition. I can do nothing apart from Him. To truly find myself, I have to lose myself IN HIM.

The hidden areas of my heart continued to be exposed - the hidden agendas, the personal ambition for greatness, the need for reputation and acceptance - all that was and is apart from Him. Looking at it with eyes wide open, I simply accepted my own defeat at the hands of Him who wanted to lead me into my destiny. I repented as I saw each exposure head on. I did not debate or reason. I repented to be washed clean.

I discovered that I did lose my way - not in worldly sin or pleasure but in the very midst of well meaning Christian conferences, books, the latest word or whatever. I lost Him and I am seeing that many are in the same place as me.

I lost my way and yet God who is so faithful kept walking with me as I pursued along my path. When I couldn't see the path in front of me He kept walking with me. The truth is simple. I was trying to walk a path my way and that produces the shadows of carnal understanding and human wisdom. I was trying to work out my Christianity rather than to BE in Him. This may be humiliating for me to say all this but if I am ashamed to say this..............I am not dead enough yet. And I want to die so that resurrection power may flow through me. I had to go through this year. It was necessary for me to be set free................from me.

His word and His way is light to my path. My walk during this past year lost the clarity of purpose that has always defined my life. I looked for Him, yet at times, could not find Him. Yet He was there all along. This would be revealed to me many times.

I was walking in the shadows of my own way at my own pace on my own path. He kept trying to tell me that He was the way - He alone was the way. If I was willing to lay down my expectations and my hope for His, He would bring me out into Him. Finally I hit rock bottom and in deep despair and depression, I simply trusted that He was and is greater than ME. I took my eyes off of myself and focused on Him and I found Him. The path of light before me opened up and it seemed like a new day to me. It continues to open up and my love and passion for Him is returning day by day. I love Him. That is enough for me. I walk a path of simple obedience undeterred by people, places, situations, and things. I simply follow Him and go where He says to go, say what He says to say - simple, clear, perfect.

To say that I am back is a bit cliché. I do feel light again for in losing myself, I am finding Him. I am filled with revelation but in no hurry to get it out for I am obedient to His will and His ways and His divine timing. Perhaps the true test of a prophet is not how much they can say, but how much they can be silent, only releasing as God commands. I am subdued under the weight of His mighty hand and willing to be hidden in the cleft of the rock with a submissive "yes" in my spirit. I have repented of pride and self-righteousness that developed from deep wounding in my life.

I am His and He is mine and with that revelation - He is sweet.

In Christ,
Debra & Marvin Westbrook
riversofeden1@yahoo.com
http://www.riversofeden.com/index.html

tisdag 6 januari 2009

Bär mer frukt under 2009 - del 2

Part Two
December 31, 2008
11:45 pm

As you fully give yourself to the pruning of this season, you will find yourself bearing all nine fruits. Love, joy, peace patience, kindness, goodness, faithfulness, humility and self-control are all within your reach when all that encumbers you is pruned back and removed. Let Me clean away the dead, dying, and yes, living branches to make way for the new, the sweet and the satisfying fruit to come.

Then and only then will you be able to walk fully in the gifts of the Sprit. As you see need, each gift will be made manifest. Whoever needs a word of wisdom will find her. Knowledge will be accessible by the same Spirit. Faith will come as you move forward. Going back is not an option when you have reached a place where you know, you truly know, you will not retreat but you will go forth in faith. Not faith in yourself and your abilities, but faith in Me.

The gift of healing that so many desire will be given to those who trust and have faith in My Spirit to do the healing and look to Me to touch those who are ill and tortured. To those needing healing I say look to Me and stop hunting down man - roaming from meeting to meeting. I will bring you to where you need to be in order to receive from Me the healing you desire. Be still and know that I Am God. When all the voices are quieted, you will then be able to clearly hear Me and know what I Am saying to you.

The working of miracles will be the norm as you walk in My Spirit and allow Me to lead you. My prophetic words will flow from My Throne Room of Grace. You will discern spirits both good and bad and you will avoid many pitfalls as you walk in My discernment. You will meet others who walk under the banner of My love and there in that gathering you will find a Body moving as one. One will speak an unknown language and another will share what I have spoken. Songs will come in one language you know not and be sung in one you do know.

So beloved, do not despise the pruning you are going through. I will prune EXACTLY what needs to be removed so that the fruit of the coming season will be sweet and delicious and will give life to all who partake.

Happy New Year,
Papa

1) The leaven of Heaven = is the yeast of the Love of God that causes us to rise up and be sweet to those around us. To be the taste of heaven here on earth that comes out to those around us through our relationship with Jesus - the Bread of Life.

Matthew 13:3 He told them still another parable: "The kingdom of heaven is like yeast that a woman took and mixed into a large amount of flour until it worked all through the dough."

2) The leaven of the Pharisees, Sadducees and Herod = Leaven of the Pharisees is the puffed up, full of hot air, prideful religious spirit that seeks to usurp God's grace with works. It seeks the accolades and praise of man. This spirit was the most active spirit that nailed Jesus to the Cross (see Matt 12:14 and John 19:6) though this spirit worked in concert and in union with the spirit of Herod to accomplish this goal (see Mark 15:15-20).

The spirit of Herod does not value life, is worldly, self-centered, based in sensual pleasure and is secular in nature (see Matthew 2:16; 14:1-12). The spirit of the Sadducees' is false religion. They believe there was no resurrection (see Mark 12:18). They later persecuted the early church (see Acts 5:17, 18, 40).

Matthew 16:6 "Be careful," Jesus said to them. "Be on your guard against the yeast of the Pharisees and Sadducees."
11 "How is it you don't understand that I was not talking to you about bread? But be on your guard against the yeast of the Pharisees and Sadducees."
Mark 8: 15 Then He charged them, saying, "Take heed, beware of the leaven of the Pharisees and the leaven of Herod."


Scripture References:
Part One - John 15:1-8; Hebrews 4:16; 12:5-11; Matthew 6:10; 7:15-20; 13:3; 16:6; 18:19; John 14:12-14; 16:23-27; Mark 8:15; 15:38; Romans 8:12-16; Ephesians 3:20; 1 John 5:14; Jeremiah17:7-1; Proverbs 3:5, 6

Part Two - 1 Corinthians12:4-14; Galatians 5:22-26
*2009/5769=Gregorian Calendar Year/Hebraic Calendar Year

Källa:
www.thefathersloveim.org
judy@thefathersloveim.org

Bär mer frukt under 2009 - del 1

Jewels from Judy: A Season of Fruitfulness 2009-2012
By Judy Bauman

January 1, 2009
An exhortation from the Father's heart to yours: A Season of Fruitfulness 2009-2012

Part One
October 16, 2008

You have entered into a new season of fruitfulness in a dynamic way. Do not be dismayed or distracted by living in the past when it comes to pruning. If you want to be fruitful for My kingdom then you must be pruned each season. The fruitfulness of your life and relationship with Me will be greatly diminished in the coming season if you do not release the pruned branches and let the new growth come forth in its time with its fruit. Many take a branch that I have loped off and try to stick it back in the Vine. Do you not know that once I have removed it, it will no longer live or thrive? At that point one would be guilty of dead works and will fall into judgment (see Matthew 7:21-23). So let it go, release it to Me, and grow into the fruitfulness of this season with Me!

Did Jesus tell you that you are the branches and He is the True Vine? Is not your Heavenly Father the Vinedresser? Do you trust your Father to know what you need, or do you trust yourself more? If you are not pruned back and trained by My skilled hand, then you will become unruly and unfruitful. Because the pruning needed is important to the growth of the branches of the Vine, it takes One who is courageous, has a trained hand and eye, and has your fruitfulness in mind when cutting. I know, says the Lord, the exact number of buds which should remain for the maximum fruitfulness in the coming season. I correct, train and discipline those I love. What you believe to be productive growth in the past season, I see as what needs to be pruned back to the Vine for the fruitfulness of the next season.

Are you growing fruit for My kingdom or yours? If it is for yours, that fruit will not remain in the age to come; but if it is for My kingdom, then you will allow Me to prune you because you will know it is My love for you that guides My hand. Understand that when the grapevine is expertly pruned back it often "bleeds" heavily. This is normal. I cut back those branches that have grown far and wide. To your eye they look strong, but to My expert eye I know that the sweetness of the grapes will be compromised in the coming season if they are not removed. If the branches from the previous season's growth are allowed to develop as they are, they may appear to be fruitful to your eye, but I know the fruit grown in a season with no prior pruning will produce fruit that is sour, dry or bitter.

Child, I know the pruning is difficult, but you can endure it and you will be so much better off for submitting to My hand. Fighting the pruning will only traumatize you more. Let Me take from you that which is hindering and allow Me to bring forth new growth you have only imagined.

Be clear that if I have pruned a business, person or a ministry from you, it is for your good and theirs. It does not necessarily mean that what has been pruned from you has been pruned from Me. If I have pruned someone or something away from your life, it does not mean it is dead. It is just dead to you. Be very careful not to apply this word to things outside of My word. (i.e.: trying to justify divorce or a lack of integrity and honesty in the workplace or ministry.)

Now with all this in mind, please allow Me to address some things for the coming year. 2009/5769* is a year for the manifestation of fruitfulness for My Kingdom. As there are nine noted "Fruits" of My Spirit, there are also nine "Gifts" of My Spirit. This will be a year of fullness for those who have been trained by My pruning and discipline to walk in My fruit and manifest My gifts.

Hebrews 12:11
No discipline seems pleasant at the time, but painful. Later on, however, it produces a harvest of righteousness and peace for those who have been trained by it. NIV


No chastening seems to be joyful for the present, but painful; nevertheless, afterward it yields the peaceable fruit of righteousness to those who have been trained by it. NKJV

I chose and appointed you to go bear fruit. Whatever you ask Me in Jesus' name I will give it when you ask according to My will. It is My will which is to be done on the earth as it is already being done in heaven. Come boldly to My Throne of Grace to receive mercy in your time of need. Do you not perceive the great cost and price Jesus paid to rend the veil to the Holy of Holies so that you are allowed to come boldly to Me in your time of need? I am telling you to come boldly! When you come boldly you reveal your trust in Me and prove that you believe My Word over your feelings.

The spiritual fruitfulness, or lack thereof, in this present season will touch and reach into 2012. Divine order in My Body will begin to take shape in 2010. In 2011 those who are of the leaven of heaven 1 will be revealed. Conversely those claiming to be Mine but partake in the leaven of the Pharisees, Sadducees and Herod 2 will be exposed. Leaven will be exposed in the hearts of all and will reveal order or disorder, righteousness or unrighteousness, faithfulness or faithlessness. Those full of love for Me will triumph over hatred and treachery. This exposé will set up My perfection of government in 2012. The degree of trust in Me that you exhibit in the present pruning will determine the levels of harvest in coming years and specifically in the next four years. Expect a greater pruning in 2011 and consequently a huge harvest to come in 2012 - if and only if you allow Me to cut away the long branches which will grow from this present pruning. I tell you this ahead of time so that you will not hold onto what I am about to release to you. Allow the healing from this pruning and see what fruit - what glorious fruit I will bring forth!

Källa: www.thefathersloveim.org
judy@thefathersloveim.org