tisdag 28 maj 2013

Nationaldagsbön i HusbyNationaldagsbön för Husby den 6 juni kl. 18.30 Husby Träff, Husby Centrum Edvard Griegsgången 16 Tel. 08-752 64 12


Sverigebönen (www.sverigebonen.se) är en nationell bönerörelse, med uppgift att informera och inspirera till förbön för landet och för den ort man bor på.
Ett fokus som vi har är bön på nationaldagen och de senaste åren har det varit registrerade bönemöten på omkring 150 platser i Sverige. I år siktar vi på bön på 200 orter den 6/6 och 2015 att det finns organiserad bön i alla 292 kommuner!

Vi vet att bön kan förändra en ort, stad och nation. Vårt land och vårt folk behöver komma närmare Gud, det kan ske genom bön för folk och land!

Den senaste tiden har vi sett våld och upplopp i Husby som också har spridits till fler förorter. Vi uppmanar till förbön för Husbys ungdomar och för de stora problem som sprids genom segregation och utanförskap i alla våra förortsområden.
Vi behöver alla samhällets resurser och politiska lösningar men framförallt vill vi tillsammans bära fram Husby inför Herren i bön!

men mitt folk, som är uppkallat efter mitt namn, ödmjukar sig och ber och söker mitt ansikte och omvänder sig från sina onda vägar, då vill jag höra det från himlen och förlåta deras synd och skaffa läkedom åt deras land. 
2 Krön. 7:14 

Invandrarförsamlingar och bönegrupper i Husby
Husbykyrkan
Citykyrkan i Stockholm
Bönenätverk Stockholm

Inga kommentarer: