måndag 31 mars 2014

Bygga nätverk


   File:Dewy spider web.jpg

Detta tilltal gavs till en syster 2008-08-08, men är lika aktuellt nu. 
Guds välsignelse! Barnabas

Bygga nätverk 

Det är dags att rusta upp Kristi armé. Bygga nätverk mellan kristna och se till att alla gåvor är representerade. Jag skall visa er vägen, säger Herren, ni behöver inte vara oroliga. Ni behöver inte fundera över församling, var ni tillhör, ni är ändå som kristna en del av min kropp. Ni är församlingen, tala inte illa om varandra utan bygg upp varandra, uppmuntra och sträva efter enhet. Gå inte in i diskussioner som inte leder någon vart. Sluta att koncentrera er på varandra – lyft upp er blick och se på mig, säger Herren, det är jag som ska vara ert centrum. Låt er inte vilseledas av mänskliga tyckanden och tänkanden, rådfråga alltid mig, säger Herren, det är jag som kan leda er rätt igen. Vänta inte med att vända om, gör det nu, det är hög tid. Kristi kropp på jorden måste vakna ur sitt sömniga töcken. Jag behöver er, säger Herren, ni är mina älskade barn och det är ni som skall strida för mig. Jag är Herren er Gud, jag har skapat er, älskat er, väntat på er och nu längtar jag efter att se Guds folk återupprättas!
Jag behöver er vanliga människor, som är villiga att stå upp för mig, och glöm inte även om ni blir rädda, att jag har all makt i himmelen och på jorden och segern tillhör mig, säger Herren er Gud.

1 kommentar:

Vittnesbordet se sa...

Det var gott att läsa och se att Jesus vill det samma i dag som han alltid ha velat. Han är den samme i dag som han var i går.