måndag 20 juni 2011

Predikan på Nyhem igår

Igår predikade EFK-pastorn Mikael Hallenius på kvällsmötet på Nyhemsveckan. Det var en av de mest ärliga och tydliga predikningar jag hört någonsin. Självutlämnande och naket uppmanade han oss att leva efter det åttonde budet. Han uppmande i slutet till omvändelse och att istället för att leva i oförlåtelse och i andra synder, bekänna dessa saker inför Herren, be om förlåtelse och börja leva sanna och ärliga liv.
Predikan börjar 44 minuter in i sändningen, markörern går att dra dit om du bara vill lyssna på den. Rekommnderar varmt att ta tid att lyssna.
http://nyhem.media.fnf.nu/2/2011

Klicka på "19 juni Kvällsmöte med Mikael Hallenius" i listan till höger för att komma till rätt inspelning.

Guds välsignelse!
/Barnabas

4 kommentarer:

Tony48 sa...

Du har en mycket bra och läsvärd blogg, ska lägga upp en länk till dig. Gud välsigne dig!
Nyhemsveckan var det många år sen jag besökte, kanske dags i år igen. Vi bor trots allt bara ca 1 timmes bilresa härifrån

barnabas sa...

Tack Tony för uppmuntran! Det är ju svårt att veta om någon läser eller hur det tas emot, och jag har fått vila i att min del är att lägga ut det som jag upplever ska läggas ut och sedan gör Herren resten. Men självklart värmer det med respons!
Guds välsignelse!
/Barnabas

Sara sa...

Som en ytterligare uppmuntran till dig, Barnabas: Kollar alltid dina nya inlägg, har även delat några av dem i vår bönegemenskap. Känns att det du gör genom bloggen är viktigt och dyrbart för Gud! Tack att du har fokus på Honom och inte på dig själv, även om man kan bli lite nyfiken på vem du är : )
Frid och välsignelse i rikt mått till dig! Sara

barnabas sa...

Nämen så roligt att höra Sara! Verkligen uppmuntrande att du tar med en del av det du läser till din bönegemenskap. Det är precis så jag hoppas det skall fungera. Vill du så får du gärna skriva ett mail till profetiskt@hotmail.com och berätta vad som känns aktuellt att be över just nu. Det är alltid intressant att höra.
Guds välsignelse!
/Barnbas